NL
| LOGIN
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
×
 

Levering

VERZENDVOORWAARDENHoud er a.u.b. rekening mee dat onze Classic-arrangementen uitsluitend beschikbaar zijn in Berlijn en Düsseldorf. We laten onze Classic-arrangementen individueel bezorgen door een koerier.VERZENDING

Voor verzending binnen Duitsland brengen we € 4,95 (incl. btw) per bestelling in rekening. Tenzij anders vermeld in de beschrijving, wordt de bestelling binnen 2 – 4 werkdagen na bevestiging van de bestelling en ontvangst van de betaling bezorgd. De levertijd kan afwijken bij internationale verzending.Houd er a.u.b. rekening mee dat wij niet kunnen bezorgen op zon- en feestdagen.Als u een bestelling hebt geplaatst met verschillende levertijden, verzenden we alle bestellingen in een keer, tenzij we anders met u zijn overeengekomen. De levertijd wordt in dat geval bepaald door het onderdeel met de langste levertijd.

INTERNATIONALE VERZENDING

Alle internationale verzendingen worden verstuurd via DHL Express of UPS (afhankelijk van beschikbare opties). De landen waarnaar wij momenteel verzenden staan hieronder. Wij leveren aan steeds meer landen, controleer deze pagina dus geregeld.
Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Liechtenstein, Letland, Luxembourg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk.
Verzendkosten:

StandardExpress
België - € 9,95
Bulgarije - € 9,95
Denemarken - DKK 75,00
Duitsland € 4,95 € 9,95
Estland - € 9,95
Finland - € 9,95
Frankrijk - € 9,95
Griekenland - € 9,95
Ierland - € 9,95
Italië - € 9,95
Kroatië - € 9,95
Letland - € 9,95
Litouwen - € 9,95
Luxemburg - € 9,95
Nederland - € 9,95
Oostenrijk - € 9,95
Polen - zł 99,95
Portugal - € 9,95
Roemenië - € 9,95
Zweden - SEK 105,00
Zwitserland - CHF 9,95
Slovenië - € 9,95
Spanje - € 9,95
Tsjechische Republiek - € 9,95
Hongarije - € 9,95
Verenigd Koninkrijk - £9,95
VAE - AED 129,95
Verenigde Staten / Canada - $ 9,95
Australië - AU$ 14,99

Alle Infinity Arrangementen komen in aanmerking voor verzending naar de hieronder genoemde landen. De verantwoordelijkheid ligt bij de klant om ervoor te zorgen dat het product wettelijk binnen het bestemde land geimporteerd kan worden. Wettelijke restricties kunnen het invoeren van exotische materialen beperken. Houd ermee rekening dat de klant verantwoordelijk is voor eventuele vertragingen bij de douane.

INTERNATIONALE TARIEVEN EN BELASTING

De aangegeven kosten den tijde van de bestelling zijn inclusief alle tarieven en belastingen voor de aangegeven bestemming. Het doorgeven van adreswijzigingen nadat het product verzonden is kan extra kosten oplopen.

INTERNATIONALE DOUANE

Alle internationale verzendingen die door een douane gaan kunnen mogelijke vertraging oplopen. Hoe lang deze zal duren is afhankelijk van de procedures van de individuele douane.

Levertermijnen

Voor zover in de beschrijving van het artikel geen andere termijn is aangegeven, vindt levering van de goederen in Duitsland plaats binnen 3 tot 4 dagen na bevestiging van de opdracht (bij overeengekomen vooruitbetaling na ontvangst van de betaling). Buiten Duitsland kunnen de levertijden langer zijn.

Houd er rekening mee dat er geen bestelling worden afgeleverd op zon- en feestdagen.

Als u artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, versturen wij de goederen in een gezamenlijke zending, voor zover er niet anders met u is overeengekomen. De levertijd wordt in dit geval bepaald door het door u bestelde artikel met de langste levertijd.

Betalingsvoorwaarden

U kunt op de volgende wijzen betalen:

- Vooruitbetaling door overmaking

- Betaling met creditcard

- Betaling met SOFORT banking

- Betaling via PayPal

Overige details met betrekking tot de betaling

Bij betaling met creditcard wordt uw creditcard belast op het moment dat de goederen worden verzonden.

Onze bankgegevens:

Fleurs de Paris Deutschland GmbH
IBAN: DE70 1007 0848 0043 5404 00
BIC: DEUTDEDB110
Deutsche Bank

Voor eventuele vragen kunt u onze contactgegevens vinden bij het impressum.

PACKAGE TRACKING

We will send an email notification including tracking information when your package has shipped.

DELIVERY INSURANCE

All orders shipped both domestically or internationally come with package insurance.

DELIVERY TIME FRAME

Shipping times vary based on destination. You should see a carrier delivery estimate at checkout. Delivery times are based on courier estimates and are not guaranteed.


Volg ons op

Abonneren

Vooruit-
betaling

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadres:
Egellsstraße 21
13507 Berlin

info@fleursdeparis.nl