NL
| LOGIN
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
×
 

ACHTER HET MERK

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

ACHTER HET MERK

FLEURS DE PARIS staat voor tijdloze elegantie, vrouwelijke charme en luxe in de zuiverste vorm voor echte 'Joie de Vivre'.

Het merk werd in 2016 in Berlijn opgericht door Christian Frister (more...) en Viktoria Frister. Het dankt zijn naam aan haar voorliefde voor de 'Lichtstad' en de mooie dingen van het leven.

Viktoria's passie voor de bloemsierkunst en interior design vertaalde zich van meet af aan in buitengewone producten die een glimlach op het gezicht van haar klanten toveren. Ieder product van FLEURS DE PARIS is het resultaat van hoge kwaliteitseisen, gecombineerd met innovatief design en liefde voor het detail. Dankzij innovatieve processen ontwikkelen wij bijzondere bloemendecoraties, die jarenlang een plaats in huis zullen vinden.

Als prachtige aanvulling op onze rozenarrangementen is er sinds enige tijd ook de FLEURS DE PARIS CANDLE COLLECTION – ‚’Made in Grasse’, de Franse parfumhoofdstad.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INFINITY COLLECTION

Onze Infinity-arrangementen bestaan uit beeldschone echte rozen die in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Op het toppunt van hun bloei worden de bloemen behandeld met een speciaal, delicaat proces. Daardoor blijft de natuurlijke schoonheid behouden en blijven ze jarenlang net zo mooi als op de eerste dag.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INDIVIDUELE VEELZIJDIGHEID

Onze rozen zijn verkrijgbaar in meer dan 25 unieke kleuren – van intens tot delicaat. Stel zo uw eigen boeket samen, bijvoorbeeld volledig passend bij uw interieur. Nog meer mogelijkheden zijn er met onze arrangementen op basis van het door u gewenste design. Wij stellen deze graag voor u samen.

fleurs de paris rosen roses rosenbox schwarz rund

Onze Infinity-rozen worden verzonden in prachtig gevormde bewaardozen, geïnspireerd op de ontwerpen van de Parijse Haute Couture. U kunt de doos direct gebruiken voor presentatie of om cadeau te geven. U hebt de keuze uit zwarte of witte dozen, rond of vierkant van vorm.

 

KWALITEIT EN ZORG

Bij FLEURS DE PARIS gebruiken wij uitsluitend rozen van de hoogste kwaliteit. De rozen, zorgvuldig geselecteerd door ervaren bloemisten, worden voor de verwerking een voor een gecontroleerd om te garanderen dat ze voldoen aan onze hoge eisen. Pas dan worden de rozenj FLEURS-DE-PARIS-rozen en worden ze met zorg door het ervaren personeel geconserveerd.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox weiss eckig

 

THE ROSÉ GOLD COLLECTION

Onze Rosé Gold Collection combineert onze tijdloos mooie hoedendozen met een roségouden glans en zorgt daarmee voor de ultieme home-accessoire met een metallic touch.

Kies uit witte en zwarte arrangementen, die met elegante Roségold-versiering een vleugje glamour in uw huis brengen en u in combinatie met onze houdbare Infinity-rozen voortdurend herinneren aan de bijzondere momenten van het leven. Elke keer dat u ernaar kijkt, beleeft u deze momenten opnieuw.

De collectie is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en vijf formaten, waaronder ook ons nieuwe 'Petite Luxe'-model.

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

 


Volg ons op

Abonneren

Vooruit-
betaling

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadres:
Egellsstraße 21
13507 Berlin

info@fleursdeparis.nl